Startdienst 30 september 2018

Startdienst 30 september 2018
We lazen deze zondag uit het Bijbelboek Jozua. In het gedeelte wat gelezen werd (Jozua 4) worden stenen als gedenktekens opgericht.
Pastor Jolanda Aantjes gaf in haar woorden vooral mee op welke manier wij omgaan met de verhalen uit de Bijbel. Vertellen wij die verhalen nog door aan de volgende generaties..? Dus aan kinderen of jongeren..? En ook hoe w aardevol het kan zijn om ervaringen die u/jij met God hebt (gehad) door te geven..!

Ook de jongeren van Solid presenteerden zich op enthousiaste wijze middels een kort filmpje, waarin zij vooral aangaven hoe leuk het is om naar Solid te komen. En graag willen op deze plek ook even Jelle in het zonnetje zetten die voor deze viering weer een prachtige powerpoint in elkaar geknutseld heeft! Dank je wel, Jelle!
Aan het einde van de viering kreeg iedereen een kei mee naar huis.
Een kei: allemaal verschillend, zoals wij mensen allemaal uniek zijn.
Een steen om ons te blijven herinneren aan de positieve boodschap die ons deze zondag bereikte!

Na de viering was er tijd voor ontmoeting onder het genot van koffie, thee of limonade met een KANJER (stroopwafel) erbij!
Ouders van kinderen kregen vervolgens uitleg over de nieuwe kindernevendienst plus die voortaan in gezamenlijkheid plaatsvindt.
En de kinderen..? Die konden even heerlijk hun energie kwijt op het springkussen of spelen met de aanwezige spelletjes, buiten in de zon!
terug