Palmpaasknutselen 8 april 2017

Palmpaasknutselen 8 april 2017

Hier zijn de foto's te zien

Op 8 april was het dan zover. Kinderen uit Voorst, Wilp en Klarenbeek waren uitgenodigd om in De Voorhof in Voorst te komen knutselen. Palmpasenstokken werden versierd en er werden ook diverse andere paasknutsels gemaakt. Bloempotjes beschilderen, een kip of konijntje figuurzagen, cupcakes versieren, een haasje maken van kleine pompoentjes, paasfiguren van strijkkralen maken en tasjes versieren!
In Wilp was dit al jaren een traditie.. die nu in de gezamenlijkheid is opgepakt en plaats vindt in het dorp waar ook de kerkdiensten voorafgaand aan Pasen plaatsvinden.
En wat waren alle kinderen ingespannen en druk bezig! Wat veel blijde gezichtjes hebben we gezien!
Na al die activiteiten gingen de kinderen even naar buiten, waar inmiddels het zonnetje heerlijk scheen, en werd de knutselruimte omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant! Het rook al erg lekker toen de kinderen naar binnenkwamen… maar voordat er werd gegeten vertelde ds. Bassa eerst nog een verhaal. Over twee vogels, Bert en Emmy, die zagen dat er een ezeltje werd uitgekozen om koning Jezus naar Jeruzalem te brengen..
En toen.. toen werd het wel heel erg stil.. want er werd gesmuld van lekkere pannenkoeken! Pannenkoeken die door veel lieve mensen uit Voorst zijn gebakken.. waarvoor natuurlijk onze hartelijk dank.
Er bleef nog wel een gaatje over voor een lekker ijsje… en daarna werden alle knutselwerken èn nog een lekker broodhaantje meegenomen naar huis. Het was een hele gezellige middag! Met hierbij ook een dankjewel voor een ieder die hierbij aanwezig was! Tot volgend jaar in Klarenbeek! J
Wilma, Mirjan, Miranda en Ans

Hier zijn de foto's te zien
terug