zo 11 december 2016

Kerstsamenzang Klarenbeek

Locatie: 
 Klarenbeek, het Boshuis
Tijdstip: 
 18.30 uur

De oecumenische kerstsamenzang vindt dit jaar plaats op de Derde Adventszondag, 11 december a.s. Ook dit jaar is de bijeenkomst in Het Boshuis, Kerkweg 2 te Klarenbeek. Samen zingen, prachtige muziek en enkele korte meditatieve gedachten.
 
Als thema is gekozen: Volg je hart, want dat klopt!
Aan de samenzang wordt medewerking verleend door: Ds. Yvette van Neck‑Pors, Muziekvereniging Klarenbeek onder leiding van Jos Pijnappel, Break Out onder leiding van Marinke Bäck‑Hamers en Mondolia onder leiding van Annet en Mariël Wijngeeren.
Maar: natuurlijk wordt er ook medewerking verleend door u. Er wordt op een goede opkomst gehoopt.
 
Tijdens de dienst zijn er twee collectes: één voor de bestrijding van de onkosten en één voor het Goede Doel. Wat daarvan de bestemming is, blijft nog even een verrassing, maar het wordt op dat moment bekend gemaakt.
 
Aanvang: 18.30 uur. Vanaf 18.00 uur kunt u al genieten van het spel van de diploma-lessers en het jeugdorkest van Mondolia.
 
De samenzang zal ongeveer een uur duren. Na afloop hoeft u niet meteen naar huis, want onder het genot van een kopje koffie is er volop gelegenheid na te praten. Ook kunt u dan bij de leden van de werkgroep terecht met eventuele suggesties voor volgende jaren.
 

terug